Τομείς Δραστηριότητας

Αναλαμβάνουμε την εκφόρτωση containers και τη διανομή των εμπορευμάτων σε πρακτορεία και σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ. Διαχείριση δελτίων σας και έκδοση παραστατικών.

Ταχυμεταφορές Δεμάτων

Η ΑΒ ΔΙΑΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ είναι σε θέση να σας εγγυηθεί υπηρεσίες όπως: Express αυθημερόν παράδοσης , υπηρεσίες E-mail & SMS Services (ενημέρωση για την εξέλιξη της)

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Μηχανογράφησης

Στην προσπάθειά μας να πετύχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στον τομέα μας, επιλέξαμε την πιο σύγχρονη μηχανογραφημένη υποστήριξη.

Μεταφορικά Μέσα

Ο ιδιόκτητος στόλος φορτηγών οχημάτων της ΑΒ ΔΙΑΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ εγγυάται τη γρήγορη και ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων σας εντός ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Πελατών

Η διαρκής και on-line παρακολούθηση όλων των αποστολών και η άμεση παρέμβαση μας καθ’ όλη τη διάρκειά τους είναι η εγγύηση προς τους πελάτες μας

Ασφάλεια Μεταφοράς κατά Παντός Κινδύνου

Η ΑΒ ΔΙΑΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ παρέχει ασφάλεια κατά παντός κινδύνου σε όλους πελάτες της καθ΄όλη την διάρκεια της μεταφοράς και αποθήκευσης των εμπορευμάτων μέχρι και τον τελικό προορισμό εντός της Ελλάδος μέσω του ετησίου συμβολαίου INTERAMERICAN του διαμεταφορέα εμπορευμάτων (ρήτρα Α) όπως και οι κτιριακές μας εγκαταστάσεις.

Μέθοδος Διακίνησης Διαχείρισης Παραλαβής

Παραλαβή παραγγελίας με ηλεκτρονικό τρόπο ή πάγιας εντολής. Κατανομή παραγγελίας στα οχήματα με σαφή εντολή διαχείρισης παραλαβής.